Sivut

lauantai 29. lokakuuta 2011

Syksyn satoa

Syksy on tullut ja eletään parhaillaan sitä miellyttävää vaihetta. Sää on vielä suhteellisen lämmin ja puiden lehdet värjäytyvät luoden kauniin ruskan. Harmi vain, että ruska on yleensä niin lyhyt. Pian tulee loska ja kylmyys. :( Zorro odottaa varmasti jo innoissaan kunnon talven tuloa, koska lumi on pojalle niin kovin mieleinen asia.

Käytiin Zorron kanssa match showssa vähän harjoittelemassa ja totuttelemassa näyttelyihin. Muuten meni ihan kivasti, paitsi tuomariin piti suhtautua pyreneesille tuttuun tapaan varautuneesti. Asiaa ei auttanut tuomarin halloweenin mukainen pukuvalinta: noidan viitta ja jättimäinen hattu. Tuomari piti enemmän noutajien ja spanieleiden iloisesta vastaanotosta kuin kyräilevästä pyrtsistä. ;) Saatiin kuitenkin punainen nauha ja sen jälkeen lennettiin kotiin kuin leppäkeihäs.

Olin kuitenkin itse tyytyväinen Zorron käytökseen, koska poika oli selvästi hieman varautunut niin kuin pyreneesin kuulukin olla. Zorro antoi kuitenkin tuomarin kopeloida ja katsoa hampaat! Pointsit kotiin siis. Kokemus oli muutenkin mieleinen Zorrolle, kiitos mukavien koirien ja koiranomistajien.

KUVIA:


Syksy saa Zorron hymyilemään!


Lehtikasaan on hyvä maastoutua.


Lehtiä piti myös hieman maistaa. Ei ollut hyvää!


Mitäs täältä löytyy?

Viikonloput on kyllä ihania! Sen huomaa Zorrostakin kuinka se nauttii, kun omistajat eivät hetkeen lähde töihin. Lenkkeillään paljon ja treenataan erilaisia temppuja. Matkalla törmättiin (kirjaimmellisesti) myös partis Venlaan:


BOOM!


ps. Hyvää ja tunnelmallista syksyä kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania syyskuvia! Millä kameralla kuvaat, tosi hyvälaatuisia nimittäin. T:Anna

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Mun kamera on Canon EOS 450D ja aika moni näistä kuvista on otettu semmosella kauko-objektiivilla.

    VastaaPoista