Sivut

tiistai 4. lokakuuta 2011

Kaverilista

Kuten aikaisemmin sanoin Zorrolla on täällä Espoossa vankka kaveriporukka kenen kanssa leikitään ja lenkkeillään lähes päivittäin. Kuvista puuttuu vielä useampi muu hyvä koirakaveri. Onhan tämä ihan huikea paikka asua! Tässäpä hieman kuvia kaveruksista:


Labbis Sulo. Zorron ainoa auktoriteetti kaveriporukassa ja todellinen "isoveli".


Sulon asuinkumppani westie Nessu, se "juuri sopivan kokoinen" leikkikaveri.


Pitkään Zorro höykytti hieman nuorempaa Leeviä, mutta nyt kun bokseripoika alkaa olla +25 kg osavat ovat alkaneet kääntyä toisin päin. Zorron ensimmäisiä kavereita ja pojat ovat edelleen hyviä leikkikavereita. (Huomatkaa pepsodenthymy).


Keeshond Charo. Zorro taitaakin olla ainoa uros jonka kanssa Charo leikkii mielellään.


Aikalailla samanikäinen whippet Coco tai paremminkin Loco... ;) Näillä kahdella ei vauhtia puutu! Zorro pärjää vauhdissa lisäämällä nopeita käännöksiä kilpajuoksuun. Usein leikeissä käy niin, että Coco juoksee ulkokehää ja Zorro sisäkehää.


Sisarukset Emma ja Usva. Rauhalliset Colliet, joiden kanssa on aina kiva painia.


Uutena tuttavuutena ihana ja vikkeläkinttuinen Vissa Vispilä. Yllättäen molemmilta löytyy pyreneittenpaimenkoirille tyypillisiä vinkeitä!


Zorron yksi lempiystävistä karvallinen perunkarvatonkoira Misty ja kultainennoutaja Emma.


Partacollie Venla, joka joskus suostuu kaikessa hienoudessaan leikkimään pikkupojan kanssa.


Vehnäterrieri Luna. Molemmilla yhtä rajut ja vauhdikkaat leikit.


Samassa rapussa asuva Espanjan rescue-koira Gabi. Todella, todella vauhdikas tapaus joka on hiljattain löytänyt ilon leikkiä muiden koirien kanssa. Positiiviset kokemukset alkavat vihdoin voittamaan aikaisemmat ikävät kokemukset. Hienoa! (kuva: Sampsa Sulonen)

Joidenkin koiranomistajien hämmästykseksi oma, "yleensä toisille koirille äkäinen" koira, on suhtautunut Zorroa kohtaan todella avoimesti ja leikkisästi. Joku tuossa pojassa on, kun se ei onnistu ketään provosoimaan (tai sitten oma miehisyys ei ole vielä löytynyt). Täällä päin Zorro tunnetaankin koiraporukan juoksuttajana, koska Sorbus juoksuttaa kaikki kaverit vuorotellen läpi. Ah tätä pyrstejen energian määrää!

Eli täällä päin Suomea ei vauhtia puutu. Koiranpennun sosialistaminen on suhteellisen helppoa, kiitos hienojen koirien ja koiraihmisten. :)

1 kommentti:

  1. Heippa!

    Kiitos viestistäsi :) Mielelläni lähdettäisiin teidän kanssa lenkille, Unna tosiaan on kaikkien kaveri ja Chilikin useimpien... mutta me asutaan suurin osa vuodesta Virossa, Tartussa mun eläinlääkisopiskeluideni takia. Jouluksi ja kesäksi tullaan Espooseen, että silloin voidaan kyllä tavata! T. Ammi & eläintarha

    VastaaPoista