Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Vissa & Zorro

Zorro ja Vissa ne yhteen soppii, huomenna mennää räyhäyskoppiin! No ei sentään, vaikka välillä lenkillä tulikin pyrtseille tyypillisiä elkeitä. Esimerkiksi pulkalla laskevat lapset olivat jotain aivan käsittämätöntä. Käytiin siis lenkkeilemässä Vissan kanssa. Koirat pääsivät juoksemaan ja touhuamaan oikein kunnolla. Pyllytaklauksista ei ollut pulaa vaan niitä jaettiin puolin ja toisin. Vissa oli kaunistunut (ja pörröistynyt) entisestään. Zorrolla ja Vissalla oli mukavaa, kun saivat riehua ja leikkiä saman rotuisen kaverin kanssa. Kaikkien tyttöjen alfauros Zorro joutui jopa perääntymään Vissan näyttäessä todellisen kipakan luonteensa. Ei se ole kiva, kun toinen kyttää nameja ja on kaiken lisäksi vielä pyllyssä kiinni kokoajan. ;)

Zorrolle on tullut kyllä selkeä jätkä-vaihe. Kaikki tytöt ovat niin ihania ja mahtavia, mutta vieraiden urosten kanssa täytyy aina selvittää arvojärjestys. En ole tullut tätä ajatelleeksi, koska lähes kaikki Zorron koirakaverit ovat narttuja. Tutut urokset vielä menettelee, kunhan eivät vain tule häiritsemään Zorron soidinmenoja.

Zorro on oppinut uuden miellyttävän tempun aivan itse. Onneksi en ole tämän tempun kohteena, vaan Mikko saa nauttia tästä aamuisesta herätyskellosta. Zorro aloittaa aamut käytännössä näin: 1) Käy nuolemassa naamaa= ei reaktiota 2) Nuolee naamaa hieman tiukemmalla tahdilla= ei reaktiota 3) Alkaa tasaisin väliajoin lyömään tassulla naamaan= ei reaktiota 4) Ottaa molemmat tassut käyttöön ja lyö molemmilla tassuilla naamaan= tulos OK -> lenkille. On nämä pyrtsit vaan niin ihanan oppivaisia tapauksia hyvässä ja pahassa.

Supikoirat matkalla maineeseen:

1 kommentti: