Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Leppoisa Lauantai

Täytyy heti kärkeen myöntää, että kovien pakkasten myötä lenkit ovat ainakin minun osalta vähentyneet huomattavasti. En ole saanut aikaiseksi ostaa edes kunnon talvikenkiä. Onneksi on tuo toinen osapuoli, joka ei pakkasesta niin piittaa. Zorrokaan ei tunnu välittävän kylmästä säästä vaan haluaa pihalle kokoajan. Ainoana miinuksena on jatkuvasti tassuihin tarttuvat lumipaukut, jotka selvästi tuntuvat ilkeältä tassunpohjissa.





Pakkaslenkkien sijaan aloitettiin taas uusien temppujen treenaaminen. Yritetään opettaa Zorroa rummuttamaan vähän niin kuin tähän tyyliin. Zorro onnekseni oppii nopeasti joten pian voin ladata tänne videon rummutuksesta. Tosin ensin pitäisi hankkia se videokamera. Zorron kanssa on kiva tehdä kaikkea ja opetella uutta, koska se tykkää treenaamisesta ja on hyvin oma-alotteinen. Tässä muutama kuva perustempuista. Tähänkin tarkoitukseen se videokamera olisi niiin paljon parempi.

Kasi

"Orava"

Voi kuinka suloinen ilme! <3

Kumarrus

Vauhdikas ympyrä

Agilityyn kuuluu erinomaista! Fiilis on mahtava, kun joka ikinen kerta Zorro on hieman parempi. Sorbus menee ihan hepuliin, kun vain näkeekin agilityhallin. Vauhtiakin on alkanut löytyä ihan mukavasti ja perusesteet sujuu jo hyvin. Heti kun saan sen VIDEOKAMERAN niin otan filmiä meidän treenaamista pätkistä. Tulisipa pian jo kesä niin voisi aloittaa oikein kunnolla treenaamaan. Pitäisiköhän ottaa tavoitteeksi syksyllä korkata ekat kisat tai ainakin möllikisat? Maybe?! Meillä alkaa pian myös rally-toko, joten tulee aktiivinen kevät meille.

Viimeiseksi erittäin tärkeää asiaa kaikille vähääkään rodusta kiinnostuneille. Rekisteröitykää ihmeessä uudelle (toivottavasti aktiiviselle) keskustelupalstalle:

TÄÄLLÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti