Sivut

lauantai 18. helmikuuta 2012

Terveys & Ruokinta Uutisia

Zorro kävi hiljattain virallisissa lonkka- ja kyynärkuvauksissa. Ei olla vielä saatu kennelliitolta takaisin arviota, mutta ainakin eläinlääkäri arvioi molemmat terveiksi. Tämä oli kyllä niin iloinen uutinen meille. En muista milloin viimeksi olisi jännittänyt niin paljon. Käydään myöhemmin kuvaamassa vielä silmät ja todennäköisesti myös Zorron selkä, nyt kun sitä agilityä nyt harrastetaan. Kuvauksen jälkeen kotona oli hetken aikaa miellyttävän rauhallinen ja "krapulainen" koira. ;-)

Nukutuslääke alkaa vaikuttaa, mutta Zorro sinnittelee vielä viimeiseen asti!

I.... must... not... sleep...

Zzzzzzz.....

Laitanpa tänne muutaman kuvan siitä screeniltä niin näette Zorpparin lonkat. Toinen menee melko kauniisti lonkkamaljaa ja toiseen jää ehkä aavistuksen verran löysyyttä? Kuva ei ole otettu ehkä siitä kaikista antoisimmasta kulmasta, mutta kyllä siitä ihan hyvin erottaa. Niin ja älkää unohtako Zorron muskeleita, noilla potkilla hypitään vielä pitkälle! Hampaatkin pystyi kerrankin pesemään ilman mitään ongelmaa.

Ja nyt tulee sitten se minun lempikuva.... oletteko valmiita? Be ready.... be ready.... Voit arvata kuvassa esiintyvän olennon. Onko se A) Suohirviö B) Supikoira C) Lumimies Jeti vai D)Tokkurainen pyreneesi?Innostuttiin myös vaihtamaan Zorron ruokaa raakaruokaan. Eli me ollaan nyt sitten barffaajia. Tai ainakin semi-barffajia. Tilasin n. 15 kg kanavihannesta pakkaseen. Meidän pieni pakkanen on täynnä vain ja ainoastaan koiran ruokaa. Annetaan edelleen nappuloita silloin tällön. Toistaiseksi ruoka on maistunut tosi hyvin (ylläri). Laitetaan joukkoon silloin tällöin myös paistettua kananmunaa, murskattuja kananmunan kuoria, raejuustoa, kalaa, öljyä ja vitamiineja.Jag älskar dig

5 kommenttia:

 1. Hyvä Claudia olen ylpeä sinusta! Ei menneet eläinlääkärin opinnot hukkaan ollenkaan! :D

  VastaaPoista
 2. Hahaaa! Täällä kello 4 "luen" ortopedisen kirurgian tenttiin ja sattumalta päädyin lukemaan tätä Zorron blogia ja vielä sopivasta aiheesta. Täähän on melkein kuin opiskelisi!

  t. Lonkkadysplasian muistiinpanot edessä

  VastaaPoista
 3. Hyvä Tiina! Sun pitää ottaa Zorppari sitten koekaniiniksi kaikkiin testeihin, jos tarvitsee ottaa jotain kuvia tms. Zorro arvostaa myös niitä ilmaisia ruokanäytteitä! ;) As always!

  Terveisiä Pariisin. Siellä alkaa olla jo ihanan keväinen ilma.

  VastaaPoista
 4. Katotaan ensi vuonna Suomessa sitten, mutta lupaan toimittaa kaikki ruoka- ja herkkunäytteet Zorrolle (Siri saa vaan ne mitä jaksan rolloon asti raahata.. eli pikkupiskien herkut). Ja kun lääkeyhtiöt alkavat voidella tulevia eläinlääkäreitä voin toimittaa niitäkin näytteitä eli vuonna 2013 voi Zorron douppaus alkaa! :D

  Laskiaista viettelen +10°C lämpötilassa sinisestä pilvettömästä taivaasta ja auringonpaisteesta nauttien. :)

  VastaaPoista