Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Päivitystä...

Nyt ovat sairastelut sairastettu ja kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia (vai kait se on jo kesä?!). Blogi ollut hetken aikaa tauolla, kun kellossa on vain tietty määrä tunteja, tietokone ei toimi, kameran piuha on hukassa, hirveästi ylitöitä jne. jne. Selityksiä selityksiä…

Ollaan oltu skarppina heti ensimmäisten punkkejen jälkeen ja hankittiin heti punkkipanta Zorrolle. Koska Otsonlahdessa on ihan mielettömät määrät näitä pieniä otuksia, jotka mielellään nappaavat Zorroon kiinni. Periaatteessa punkkipanta päällähän ei saisi mennä uimaan, ettei sen teho heikenny. Zorro on kuitenkin hienona poikana oppinut sukeltamaan (se ei osaa vieläkään uida kunnolla). Otsonlahti on aivan ideaali paikka koiranomistajille, joiden tulee asua lähellä Helsinkiä. Koirat pääsevät uimaan vaikka joka päivä ja metsälenkkejä riittää vaikka kuinka paljon.

Harrastukset ovat olleet nyt myös paussilla sitkeän flunssan myötä, mutta we are back in the game! Ollaan tokoiltu ja treenailtu eri temppuja. Valitettavasti ollaan jouduttu myös kouluttamaan Zorroa tulemaan toimeen toisten urosten kanssa, koska siitä on tullut melko huonokäytöksinen nuorimies. Aggressiivisuudeksi käytös kärjistyy oikeastaan silloin, kun paikalla on toinen nuori uros sekä narttuja. Ymmärrettävää, että urosten ei ihan luonnollisistakaan syistä tarvitse sietää täysin toisia uroksia. Valitettavasti asutaan kuitenkin alueella jossa on paljon toisia koiria ja lapsia niin käytöksen on oltava yhteiskuntakelpoista. Kaikki on kuitenkin OK myös toisten urosten kanssa jos paikalla ei ole niitä ihania narttuja. Toivottavasti tämä ärhentely on vain ikään liittyvää machoilua ja se menee ajan kanssa pois. Ainakin reagoitiin tarpeeksi ajoissa, ettei käytös ehdi mennä pahemmaksi.

No anyway, käytiin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa raunioilla ja se oli kyllä tosi hauskaa. Siis kaikki paikalla olleet pyrtsit silminnähden nauttivat siitä, mikä ei varmaan ole yllätys kun etsinnän päätteeksi saa ihan järrrrisyttävän hyviä herkkuja. Oli mukava seurata kokeneempia koiria. Raunioissa on se mukavaa kun siinä ei oikeastaan tarvitse odotella vaan kaikki saa osallistua touhuun kokoajan, joko menemällä piiloon tai etsimällä oman koiran kanssa. Niin ja lajina se on vielä sellainen, että sitä voi helposti harjoitella vaikka metsässä päivälenkillä. Zorro oli taitava <3 toisella kerralla se selkeästi ymmärsi jutun idean ja käytti kuonoa etsimiseen. Hyvä Hyvä!

Zorppari niin innoissan

Piilossa

Molemmat niin mielissään :-D

Kuvat: Teija Sonni



4 kommenttia:

  1. Tiedätkö tuleeko punkkipannasta jotakin oireita kun kuulin jostain et siinä on myrkyllisiä kemikaaleja ja saako koiran vieressä nukkua jos sillä on punkkipanta?

    VastaaPoista
  2. Zorrolla ilmeni ainakin aluksi pientä kutinaa kaulan alueella, mutta helpottui muutaman päivän kuluessa. Meillä nukkuu ainakin vieressä ja ainakaan tähän mennessä elossa ollaan! :)

    VastaaPoista
  3. Mutta kannattaa olla tarkkana, jos on toisia koiria, jotka leikkii roikkumalla niskavilloissa jne. Niille punkkipanta ei välttämättä ole hyväksi..

    VastaaPoista