Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Zorrosta tuli tittelihirrrrmu

Käytiin vielä kerran Tallinnassa näyttelyssä, koska Zorrolta puuttui enää yksi junnuserti Virosta. Serti saatiin, vaikka alku ei todellakaan näyttänyt lupaavalta. Jos olisin tiennyt minkälaista säätämistä (ja rahaa vievää!) nämä Baltian näyttelyt ovat, niin en olisi koskaan osallistunut yhteenkään. Näyttelyissä kuitenkin käytiin ja pitihän se homma loppuun asti viedä.

Tänään kuitenkin katkesi kamelin selkä. Lähdettiin hieman kiireellä satamaan vain kuullaksemme, että olemme muutaman minuutin myöhässä emmekä pääse enää laivaan. Seuraava laiva lähtisi 10 ja olisi perillä 12:30. Zorron kehä alkoi 12:39. Murrrr! Siinä sitten epätoivon hetkellä mietin, että mitähän sitä nyt?! Kotiin murehtimaan myöhästymistä ja miettimään mitä jatkossa. Hetken kuluttua iski mahtava idea kuin salama taivaalta: pikapaatti.

Tuhatta ja sataa kohti eri satamaa ja tällä kertaa ehdittiin laivaan ja oltiin juuri sopivasti itse näyttelypaikalla. Kehässä Zorro käyttäytyi erittäin hyvin ja antoi tuomarin ja harjoittelijan tunnustella oikein kiltisti. Liikkui juuri sopivan laiskasti edes takaisin (menen itse yleensä liian lujaa) ja erinomaisesti ympyrässä. Parempaa kehäkäyttäytymistä voi vain toivoa. Kehän ulkopuolella olisi hieman parannettavaa. Toivottavasti toisille koirille ärhentely johtuu vain jätkämäisyydestä ja hyrräävistä hormooneista.

Arvostelu kuului näin:

"16 months, very typical dog, nice head, good proportions, dark eyes, good teeth, good lenght of legs, short back, very good coat, cadenettes are all ready coming, moves very well"
Ilona Onstenk-Schenk | ERI | ROP | TALLINN WINNER 12 | TALLINN JUNIOR WINNER-12

Zorro vahvisti ymmärtääkseni myös EE, LT, LV JUN MVA & BALT JUN MVA - tittelit. Hieno, hieno mies.

Välillä on hyvä muistella lähtökotia. Onneksi aika muokkaa pojista miehiä ja sammakoista prinssejä. Joku joskus antoi minulle hyvän vinkin: ummista silmäsi kasvuvaiheen ajaksi ja avaan ne vasta sitten kun Zorro on kasvanut.
Kuvassa siis niin iloinen, mutta hieman kummallinen pikku-Zorro:Ps. Minun mielestä hän oli tuolloin niiiin upea. 8)

1 kommentti:

  1. Eihän näyttelyreissut ole mitään jos ei kommelluksia satu. Onnea koko perheelle ja niin hirrrveä on tittelirimpsu, että isäukkoakin hirvittää! On se vaan upea ilmestys. Rähinnän kans saa olla tarkkana:)

    VastaaPoista