Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2011

Happenings!

Meillä on ollut taas niin kiireinen viikko ja viikonloppu. Päällimmäisenä tietysti viikonlopun hulinat, eli Jyväskylän koiranäyttelyt. Zorro sai molemmista näyttelyistä ERI:t, mutta itse junnuluokassa tuli takkiin serkkupojalle Merlinille. Kehäkäyttäytymisestä ja yleisestä asenteesta ei voi muuta kuin olla 100% ylpeä. On hän vain niin hieno!

Meidän arvostelut menivät aika nappiin ja niistä kyllä tunnisti pojan. Molemmat tuomarit olivat miellyttäviä ja kopeloivat koirat todella hellävaraisesti, ymmärtäen rodun varautuneen luonteen. Zorron arvostelut menivät näin:

"11 kk nuori poika, jolla hyvät mittasuhteet. Rodunomainen ilme, oikeat korvat, purenta OK, vielä hieman kevytrunkoinen, lupaava karva, oikea luusto, hieman litteät käpälät, liikuu sivulta katsoen vapaasti, vielä hyvin ahdas takaa, rodunomainen luonne"
Lena Danker | ERI

"11 months old. Good size. Still a little immature. Good head type. Well pigmented nice eye. Neck and topline good. Good coat. Good forechest. Good angulations behind, straight in front. Stands well. Has an excellent side kick, covers the ground well. In front is loose at the moment"

Jean Lawless | ERI

Oikein mukavat arvostelut siis. Lena Danker sanoi vielä erikseen, että Zorrosta tulee vielä upea! Minulle haasteellisenta oli tehdä tapahtumasta suhteellisen miellyttävä kokemus Zorrolle. Näyttelypaikka oli erittäin täyteen pakattu ja varmasti todella stressaava ympäristö koiralle. Suojelinkin poikaa kuin leijonaemo tympeiltä koiraihmisiltä, jotka jyräävät koirien päältä näyttelyhäkkeineen. ;)

Kiitos kuitenkin tosi mukavien ihmisten ja ehtymättömien namivarastojen tuli kokemuksesta varmasti ihan kiva. Oli tosi kiva saada nimille kasvot ja jutella samanhenkisten ihmisten kanssa. Lisäksi vielä lämpimät onnittelut kaikille menestyneille (etenkin Zocon RYP4)!


Kuvassa myös Soile & Merlin


Zoco Rop , Josette VSP


Äiti Josette ja poika Zorro (iso poika!)

Jyväskylän hulinoiden jälkeen Zorro nukkui pitkät yöunet. Tänään sitten palautettiin rytmi pitkän pitkällä lenkillä ja tehtiin kaikenlaista mukavaa. Leikittiin tuttujen koirien kanssa ja treenattiin erilaisia temppuja. Mikkokin on joutunut koulutuksen urhiksi. Yritän opettaa Zorroa hyppäämään selän päälle ja mikä muukaan on parempi treenausalusta kuin oikea selkä?


Zorroa nauratti meidän hölmöilyt.

1 kommentti:

  1. Ihana lukea Zorron elämästä! En voi kuin olla maailman onnellisin, että Zorro asuu teillä. Onnea hienosta näyttelyreissusta ja upealta näytti poika kuvissa. Liikekuvat varsinkin oli erityisen onnistuneet! Rapsutuksia isukilta!

    VastaaPoista