Sivut

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Zorro

Minulla on ilo esitellä pyreneittenpaimenkoira Zorro. Oikealta nimeltään Drole d'Oiseau J'ai été Argenté. Zorro on tunnettu älyvapaista tempauksista, sekä nokkelista keinoista varastaa ruokaa. Aloitimme hiljattain harrastamaan agilityä ja tavoitteena on muutamassa koiranäyttelyssäkin käydä. Lähinnä nyt toko ja agility kiinnostavat eniten.Zorron lempipuuhia on syöminen, kerjääminen, lenkkeily, agility ja etenkin toisten koirien kanssa leikkiminen. Vieraisiin ihmisiin se suhtautuu varauksella, niin kuin kunnon pyrtsin kuuluukin. Tutut ihmiset saavat kokea mitä todellinen "ranskalainen rakkaus" on.Meillä on onni asua alueella, jossa on paljon mukavia koiria ja koiranomistajia. Monesti pellolla leikkii kokonainen lauma erilaisia haukkuja.

Zorron kanssa harjoitellaan ahkerasti erilaisia temppuja, jotta aktivointi on kohdallaan ja koira saa runsaasti tekemistä. Tällä hetkellä Zorro osaa: istu, maahan, paikka, sivu, tassu, toinen (tassu), kieri, leiki kuollutta, kasi (tekee kasia jalkojen välissä), seuraa, orava (nostaa molemmat tassut ilmaan), peruuta, ympäri, kumarra... yms.

Zorron syntynyt 17.12.2010. Tarkemmat tiedot löytyy Koiranetistä

4 kommenttia:

 1. Terveiset isukki Copainilta. Blogin päivitystä on luvassa Pom Pominkin osalta heti kun emäntä ehtii eli ensi kuun loppuun mennessä:) Hienoa, että voimme käydä lukemassa täältä Zorro-pojan tempauksista!

  VastaaPoista
 2. Heippa täältä meiltäkin, mukava kun olet palannut blogin pariin!

  VastaaPoista
 3. Kati, käynkin teidän blogia katsomassa varmaan päivittäin. Paras alkaa päivittämään sitä! ;) ps. löysin sieltä arkistojen kätköistä ihania kuvia Copainista kun hän oli vielä nuori!

  Anna, joo päätin alkaa taas kirjoittamaan kun nyt yksinkertaisesti riittää juttuakin! :) Osaispa vaan kirjoittaa yhtä hauskasti kuin sie!

  VastaaPoista
 4. Mulla ei ole Copainista juurikaan nuoruuden kuvia,koskaen omistanut silloin lainkaan kameraa!Leallaon,kunhan löytää miljoonien kuviensajoukosta. Etsiskelen tuolta toiselta koneelta kun ehdin. Meillä tosiaan Tuuren syntymän jälkeen aika on mennyt harrastamiseen ja pojanhoitoon. Ei juuri ole ollut aikaa istuskellakoneellaniin kauaa yhteenmenoon,et saisi jotain kirjoitetuksi.Asia on kyllä järjestymässäkun tulee syksy ja muut kuin agitreenit jää pois kalenterista:) Puolenvuoden päivitys vaan vie aikaa -paljon. On tapahtunut niin paljon! Terveiset siskopuoleltakin. On aivan mahtava tapaus tuo Susi<3

  VastaaPoista